Organic-Lockin vahvuudet

Organic-Lock on markkinoiden vahvin orgaaninen sideaine. Se on kehitetty stabiloimaan kivituhkapintoja, sen toiminnallisuus antaa mahdollisuuden luoda luonnollisia, esteettisiä ja kestäviä pintoja, jotka pysyvät paikallaan rankimmissakin olosuhteissa.

 

LEED vaatimustenmukaisuus

Kulkuväylien vaatimuksista liikuntarajoitteisille

Tutkimus

Yli vuosikymmenen tutkimustyö, sisältäen 4 erillistä tutkimusapurahaa Kanadan valtion maatalouden tutkimuslaitoksen kanssa, on luonut markkinoiden vahvimman luonnonmukaisen sideaineen.

 

Miksi Organic-Lock?

Parempi kuin stabiloimattomat kulkuväylät?

Kyllä!

Siinä missä stabiloimattomat kulkuväylät ovat alttiita huuhtoutumiselle ja rikkaruohoille, Organic-Lock-kulkuväylät tarjoavat merkittävästi paremman vakauden ja eroosionkeston, sekä hidastaa rikkaruohojen esiintymistä, samalla säilyttäen vettä läpäisevän ominaisuutensa.

Parempi kuin muut stabiloidut kulkuväylät ja saumaushiekat?

Ehdottomasti!

Vaikka markkinoilla on muitakin luonnollisia sideaineita jotka sisältävät ”kasviliimaa”, ne ovat alttiita nopealle biohajoavuudelle, mikä johtaa heikentyneeseen hyytymislujuuteen, sekä merkittävään pintamateriaalien vähentymiseen ajan myötä. Organic-Lock sisältää patentoituja luonnon lisäaineita, jotka on erityisesti suunniteltu lisäämään geeliytymistä ja pitkäkestoisuutta.

Parempi kuin asfaltti ja betoni?

Tietenkin!

Asfaltilta ja betonilta puuttuu läpäisevyys. Ne ovat alttiita halkeilulle ja rikkaruohoille. Asfaltin ja betonin kemikaalit ovat lisäksi alttiita huuhtoutumaan ympäristöön asennuksen aikana, sekä sääolosuhteiden johdosta. Ne myöskin imevät suuren määrän auringon lämpöä aiheuttaen lämpösaarekeilmiön. Organic-Lock-kulkuväylät ovat kestäviä, vettäläpäiseviä, eivät halkeile ja ne hidastavat rikkaruohojen esiintymistä; luonnollinen vaihtoehto asfaltille.

Helpota ylläpitoa; valitse Organic-Lock

Kun muut sideaineet saattavat vaatia lisäkseen läpäisemättömiä polymeerejä pysyäkseen paikallaan vilkasliikenteisillä alueilla, Organic-Lockin teknologia takaa luonnollisen paikallaanpysymisen kaikissa olosuhteissa, samalla säilyttäen vettäläpäisevän ominaisuutensa. Helppo ja nopea ratkaisu kaikille kivituhkapinnoillesi.

Kosteat olosuhteet

Liika kosteus saattaa luoda ongelmia perinteisesti stabiloidulle kivituhkateille. Se saattaa horjuttaa pintaa vähentäen kuormituslujuutta ja luoda mutamaisen koostumuksen. Organic-Lockin geeliytymisominaisuus sitoo kivituhkan hiukkasia toisiinsa, jonka ansiosta se säilyttää paikallaanpysyvyytensä jopa hyvin märissä olosuhteissa.

Parempi kuin kilpailijansa

Verrattaessa johtavaan sideaineiseen ja stabiloimattomaan kivituhkaan, Organic-Lock kestää eroosiota keskimäärin 94% enemmän vertailussa lähimpään kilpailijaansa, ja 100% enemmän verrattaessa stabiloimattomaan materiaaliin.

Todistettu menestys

Organic-Lock-kulkuväyliä on asennettu menestyksekkäästi projekteissa viimeisen 15 vuoden ajan. Ne ovat nopeasti muodostumassa luotetuiksi ympäristöystävällisiksi kulkuväylä- ja pintaratkaisuiksi maisema-arkkitehdeille, urakoitsijoille ja jälleenmyyjille ympäri maailmaa, sisältäen Pohjois-Amerikan, Kanadan, Euroopan, Etelä-Korean, Thaimaan ja Kiinan.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, miten Organic-Lock voi nostaa projektisi seuraavalle tasolle!